Ik heb een vraag over montage

Ga alvorens te beginnen na of u de juiste panelen hebt ontvangen en waar welke panelen in het voertuig passen. Controleer of er geen kwetsbare delen geraakt kunnen worden tijdens de montage. 

Let op! Kies de schroeven in verhouding met de wanddikte en de holle ruimte achter de stijlen.

Onze zoektocht naar een schroefloze montage gaat steeds verder. Daarom hebben we de Hebic Clip 4 ontwikkeld. Het is de ultieme manier om via een draaibeweging raampanelen en andere panelen te monteren zonder de carrosserie te doorboren.

Hebic Clip 9 is een hulpmiddel om panelen te monteren daar waar we moeilijk kunnen schroeven. De clip maakt het mogelijk om net naast het paneel en onder een andere hoek te kunnen schroeven. Dit is vooral handig bij het monteren van de raampanelen.

 

Clip 4 - Raampaneel

Bekijk de positie van de panelen in de wagen, elk paneel heeft een voor- en achterzijde 1. Klik de 2 delen van de clip in elkaar met het logo aan de voorzijde van het paneel 2. Op de achterkant van de clip vind je 2 pijlen. Positioneer de grootste pijl naar de buitenkant van het paneel. Doe dit voor alle clipsen 3. Breng enkele dotten siliconen aan in het raamkader om trillingsgeluid en wrijving te voorkomen 4. Positioneer het paneel, draai de clipsen 90° in wijzerzin. Duw zachtjes op de clip tijdens het draaien.

 

Clip 4 - Bovenpaneel

Bekijk de positie van de panelen in de wagen, elk paneel heeft een voor- en achterzijde 1. Klik de 2 delen van de clip in elkaar met het logo aan de voorzijde van het paneel 2. Op de achterkant van de clip vind je 2 pijlen. Positioneer de kleinste pijl naar de buitenkant van het paneel. Doe dit voor alle clipsen 3. Breng enkele dotten siliconen aan in het raamkader om trillingsgeluid en wrijving te voorkomen 4. Positioneer het paneel, draai de clipsen 90° in wijzerzin. Duw zachtjes op de clip tijdens het draaien.

 

Clip 9 - Raampaneel

Bekijk de positie van de panelen in de wagen, elk paneel heeft een voor- en achterzijde 1. Schuif de clip over het paneel in de gevormde uitsparingen, met het logo aan de voorzijde van het paneel 2. Breng enkele dotten siliconen aan in het raamkader om trillingsgeluid en wrijving te voorkomen 3. Duw het paneel in de raamkader en schroef de clip vast met zelfborende schroeven.  4. Het eindresultaat.

Een Hebic laadvloer is perfect passend, vlak en meestal uit 1 stuk. U werkt hierdoor veilger, mede door de oersterke anti-sliplaag. U verhoogt uw professionele uitstraling en u kan de mooi afgewerkte laadruimte eenvoudig schoon en hygiënisch houden. Slijtvast, olie-, water-, en zuurbestendig: een waarborg voor de hoogste kwaliteit!

 

Standaard vloer

Bekijk de positie van de panelen in de wagen, elk paneel heeft een voor- en achterzijde.

  1. Breng de siliconen aan in dikke dotten op de ribben van de vloer

  2. Schuif de vloer op de linkerzijde tot vlakbij het tussenschot

  3. Kantel de laadvloer gecontroleerd tot dat de voorkant over de gehele breedte op de vloer van de wagen steunt

  4. Laat de vloer zachtjes zakken. Centreer de vloer, zorg voor gelijke spaties rondom rond.

 

Vloerplaat in 2 stukken

show

Bekijk de positie van de panelen in de wagen, elk paneel heeft een voor- en achterzijde.

  1. Indien de vloer uit 2 delen bestaat, worden er stalen pinnen meegeleverd. Deze dient u met een hamer aan 1 zijde vast te zetten.

  2. De 2 delen van de laadvloer kunnen zo met elkaar verbonden worden. Na het uitharden van de siliconen tussen de vloer en de carrosserie blijven beide delen mooi op hun plaats.

De Hebic wandbekleding beschermt zowel uw wagen als uw goederen. U verhoogt uw professionele uitstraling en u kan de mooi afgewerkte laadruimte eenvoudig schoon en hygiënisch houden.

 

Standaard wand

Bekijk de positie van de panelen in de wagen, elk paneel heeft een voor- en achterzijde 1. Kies de schroeven in verhouding met de wanddikte en de holle ruimte achter de stijlen. Controleer of er geen kwetsbare delen geraakt kunnen worden tijdens de montage 2. Positioneer de wand in de wagen. Zorg voor een evenwichtige spatie rondom het paneel, de wielkasten zijn hiervoor een goede referentie 3. Zet de wand vast met een 2-tal schroeven en controleer nogmaals of de positie van het paneel in de wagen correct is. Schroef nu radiaal vast zodat het materiaal vlak tegen de carrosserie wordt gedrukt 4. Maak gebruik van de bijhorende Hebic rondellen indien u een kunststof wand (C2C) monteert.

Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht?